Meet the members

In getallen

Members

Coaching Runs

events

Het maken van de PTA heeft mij inzicht gegeven in de zaken die mij energie geven. Ik heb daarnaast diverse coaching runs voltooid met mede members om mijn competenties te ontwikkelen. Ik ga met extra vertrouwen de arbeidsmarkt op na mijn afstuderen!

Kevin

Ik heb een hele leuke, interactieve dag gehad. Ik heb zowel veel te geleerd over mijn sterktes competenties, maar ook over hoe ik mijn mindere competenties kan ontwikkelen. Kortom een gezellige dag waar ik veel geleerd heb!

Milou

Positieve ervaring! Dit platform ga ik zeker gebruiken om met andere mensen te connecten en samen verder te ontwikkelen.

Friso

Sluit jij ook aan?

Door het maken van een Persoonlijke Talenten Analyse krijg jij direct toegang tot het TalentConnect Learning Platform, kun jij je competenties ontwikkelen en aansluiten bij toffe leer- & netwerkevents!