BOOST JE CARRIÈRE MET DE TALENTCONNECT COMMUNITY

Vraag nu snel jouw gratis Persoonlijke Talenten Analyse (PTA) aan en word lid

Registreer nu!
voordelen van de community
Door de PTA duidelijk inzicht krijgen in jouw sterke en te ontwikkelen competenties en skills
Gratis Netwerk events om nieuwe deuren in te trappen
Mogelijkheid tot het gratis aanvragen van coaches voor het verder verbeteren van competenties
Word lid van een community van honderden startende en ervaren Professionals
Mogelijkheden tot het verkrijgen van een Uitdagende baan
REGISTREER NU!
Vul je gegevens hieronder in en ontvang jouw gratis Persoonlijke Talenten Analyse. Na het maken van de analyse (± 15 minuten) wordt je lid van de TalentConnect community en krijg je toegang tot de omgeving!
Door te registreren gaat u akkoord met algemene voorwaarden.

PERSOONLIJKE TALENTEN ANALYSE
talentImage
PERSOONLIJKE TALENTEN ANALYSE

Iedereen in de community maakt maakt een Persoonlijke Talenten Analyse (PTA). De PTA analyseert de ‘energie dominante competenties’. De PTA is ontwikkeld in samenwerking met de Radboud Universiteit.

Uit de PTA komen je sterkere competenties maar ook je minder sterke competenties. In de community kun je andere mensen aanspreken die jouw minder sterke competenties wel hoog hebben staan en hiervoor direct een coaching aanvragen.

BLIK VAN LEDEN IN DE COMMUNITY
  • "Een aantal maanden geleden werd er vanuit de TalentConnect Community een online event georganiseerd met als thema: ‘Performance Flexibele Schil - Arbeidsmarkt Post Corona tijdperk’. Ik heb hieraan deelgenomen en dit was erg interessant. We hebben gekeken naar de huidige arbeidsmarkt, de krapte van de arbeidsmarkt en hoe daarop te reageren ook tijdens het Post Corona tijdperk. Echt een thema wat actueel is en wat goede uitkomsten heeft geboden waarmee ik aan de slag kan binnen mijn werkveld"
  • "TalentConnect heeft door mijn resultaten van mijn PTA mij meer inzicht gegeven in waar ik goed in ben en waar ik meer van kan leren. Daarnaast heeft het platform ook mij de mogelijkheid gegeven om aan de hand van trainingen met andere mensen uit TalentConnectOpen te verbeteren op mijn leerpunten om zo mijn weg naar de top te faciliteren!"
  • "Door het maken van de PTA kwam ik tot nieuwe inzichten wat betreft mijn sterke en zwakke punten op professioneel gebied. Daarnaast heeft de community mij geholpen met het verbreden van mijn kennis en netwerk."
  • " Via het TalentConnect platform ben ik in contact gekomen met professionals uit het werkveld. Zo heb ik met hen een opdrachtenrun gedraaid om mijn competenties ‘Creëren’ en ‘Functioneren onder spanning’ meer te ontwikkelen. Ik heb goede tips gekregen en het heeft me echt geholpen. Niet alleen dit pakt positief uit, maar ik ben zo ook meer mijn netwerk aan het verbreden"
COMMUNITY TALENTCONNECT
talentImage
COMMUNITY TALENTCONNECT

Vanuit de community TalentConnect plaatsen wij HBO en WO professionals op en naast vacatures, om met kleine oplossingen grote verschillen te maken. De community biedt het oplossend vermogen van 100’en hoogopgeleide professionals. De talentprofielen van deze professionals zijn gemeten, inzichtelijk en beschikbaar voor iedereen binnen de community. Plaatsing van een TalentConnect Prof gaat altijd vooraf met een uitgebreide talenten-analyse van de opdracht of vacature met als doel 100% match tussen opdracht en professional!

Lidmaatschap bij onze community houdt dus ook in dat je vrijblijvend mogelijkheden hebt om tijdelijk aan de slag te gaan bij verschillende organisaties. Ons ‘In 3 Stappen Naar De Top’ programma helpt je hierbij het maximale eruit te halen en je een echte carrière boost te geven.

PROF AAN HET WERK VANUIT TALENTCONNECT
Maarten Husen
MAARTEN
HUSEN
DATAMIGRATIE EN VERRIJKING, POLISERVICE
“Door de blinde vlekken in de organisatie weg te nemen heeft men meer tijd voor hun hoofdtaken.“
IN 3 STAPPEN NAAR DE TOP
TalentConnect Profs biedt jou de kans om binnen een jaar een rol van betekenis te pakken bij toonaangevende organisaties. De top bepaal jezelf, de kracht van de community TalentConnect brengt je ernaatoe!
ADVISEREN
Sparringpartner zijn voor directie en management, en daarmee een prachtig podium voor jezelf creëren om jouw carrière te versnellen, is de TOP!
INNOVEREN
Je creëert zelf deze positie door samen met talentvolle leden en collega’s uit de Community TalentConnect continu eigenaarschap te tonen en verantwoordelijkheid te nemen voor verbeteringen en innovaties bij jouw opdrachtgever.
EXCELLEREN
Natuurlijk doe je dit als iedere andere professional door een duidelijke bijdrage te leveren in het primaire proces van jouw opdrachtgever. Excelleren in iedere productieomgeving tegen de hoogste kwaliteit. Daar begint het mee!
Registreer nu!